Risen fansite - návody, novinky, wallpapery, screenshoty, tipy a triky
r1 r2 r3 fórum

Novinky ze sekce Risen 3

Risen 3 - Limitovaná edice Shadow Lord

Deep Silver, oficiální vydavatel hry Risen 3: Titan Lords, ve spolupráci s internetovým obchodem Amazon.de oznámili, jak bude vypadat nejdražší edice této hry – Limitovaná edice Shadow Lord. Pokud se pro ni rozhodnete, musíte si ji objednat právě přes výše uvedený obchod, jelikož se u nás nejspíše nebude prodávat (neobjevily se informace, které by toto vyvracely). Cena této edice byla stanovena na 99,99 EUR, což je v přepočtu zhruba 2750 Kč. A co vlastně bude edice obsahovat? Celý soupis si můžete přečíst zde:

Kovová krabice s Risen 3 DVD, Risen 3 Soundtrack CD, 3x bonusový herní obsah (Mlžný ostrov, Skřítkův mor, zbroj dobrodruha), barevný rozšířený manuál, almanach o Risen universu (pevný obal), karty s artworky, oboustraný plakát, herní mapa Risen 3, herní obal bez log..




A aby byla dnešní novinka kompletní, přeložili jsme pro vás další z řady oficiálně představených monster z Risen 3 - nyní se jedná o Mrchožrouta. Článek jako vždy naleznete v sekci Bestiář v levém menu.

První sběratelský bonus představen: Pán Stínů

Oficiální web Risen 3 představil první sběratelský předmět, který budeme moci v některé z edicí hry získat - 19cm vysokou figurku Pána Stínů, mýtické bytosti z traileru.

Představení figurky si můžete přečíst v překladu článku Risen 3 - Doplňky a sběratelské předměty.

O zařazení tohoto předmětu do edicí prodávaných na českém trhu zatím nemáme žádné informace.

Pán Stínů

Zoom v magazínu SCORE

Risen 3: Titan Lords obsadil titulní stránku tuzemského herního magazínu SCORE. To neznamená nic jiného než hutný šestistránkový zoom námi očekávaného titulu, pro který vyrazil redaktor Miloš Bohoněk vyrazil přímo do mnichovské kanceláře vydavatele Deep Silveru.

Pokud vás na hře zajímá hlavně mnohokrát avizovaný "návrat ke kořenům", budete potěšeni. Podle SCORE Risen 3 připomíná první díly série Gothic více než Dark Waters. Jako hlavní důkazy byly jmenovány přírodní bariéry (monstra, která zpočátku prostě neporazíte) či větší důraz na frakce (SCORE frakce přirováná k systému z G2).

V článku se dále mimojiné můžete dočíst informace o bojovém systému, herním světě, chování postav, úkolech, modelech ženských postav. Mnohé informace již samozřejmě známé, v textu však najdete i pár nových.

Hra je přitom již skoro hotová. Jak se pro SCORE vyjádřil přímo Deep Silver:

Piranha Bytes mají hotovo a teď už jen chytají mušky. Ještě nikdy hru nedokončili s takovým předstihem a několik měsíců tak mohou věnovat ryze ladění.


Celý článek čtěte přímo v časopisu.




Risen 3 na herním veletrhu E3

V Los Angeles začal nejprestižnější veletrh s herním průmyslem - E3. Podle našich informací by na veletrhu měl být prezentován i Risen 3: Titan Lords.

Brzy se tedy snad dozvíme nějaké zajímavé informace či dojmy, třeba i od českých novinářů, mezi nimiž je i Miloš Bohoněk, redaktor SCORE či Games.cz, jehož jednou z velmi oblíbených her je právě Gothic, k jehož kořenům se Piraně ve třetím díle také tak trochu snaží vrátit.


Risen 3: Titan Lords - 2x Gameplay

Na internetu se objevila dvě nová gameplay videa. Ačkoli jsou si videa hodně podobná, obsahuje každé z nich vždy něco navíc, takže je určitě zhlédněte obě :-)

Samotné hodnocení jak videí, tak Risen 3 necháme raději na vás. Pokud se budete chtít o své pocity podělit, využijte naše fórum - Risen 3: Titan Lords.





A aby byla novinka kompletní, v sekci bestiáře naleznete nově přeložené monstrum - jedná se o (staro)nového Dračího chňapavce.

(staro) Nové screeny z RPC 2014

Ani takto pozdě nezahálíme – v této novince vám přinášíme další screeny ze hry Risen 3: Titan Lords, které vesměs vzešly z RPC 2014. Kompletní přehled naleznete v sekci Risen 3 - Screenshoty.




Shrnutí informací z RPC 2014 na stránkách Eurogameru

Na stránkách herního portálu Eurogamer.cz se objevilo krátké shrnutí informací, které byly prezentovány na čerstvě ukončeném RPC 2014.

Nový hrdina bude v příběhu potřebovat pomoc od mágů, kteří se z krystalů snaží postavit reaktor pro válčení s titány. Tudíž vás čeká i těžba těchto krystalů, s čímž vám mohou asistovat gnomové. Questy, některé i se společníky, půjdou řešit více různými způsoby a opět se přes ně dostanete do zamčených či jinak nepřístupných oblastí, přičemž těch skrytých tu má být opravdu hodně.


Tak jako vždy, můžete i o tomto infu diskutovat na našem a fóru.

Risen 3 "nejslibnější" hrou RPC veletrhu

Piranha Bytes obdrželi na herním veletrhu RPC v Kolíně nad Rýnem, který se uskutečnil o uplynulém víkendu, cenu pro "nejslibnější prezentovaný produkt".

Gratulujeme a doufáme, že se jim opravdu podaří naplnit očekávání a napravit tak trochu rozporuplný druhý díl Dark Waters.

Titan Lords uzavřou Risen sérii

Risen 3: Titan Lords bude posledním dílem série Risen. Prohlásil to Björn Pankratz, vedoucí projektu u Piranha Bytes, na jedné z prezentací během herního veletrhu v Kolíně nad Rýnem.

Jakému dalšímu titulu se vývojáři budou věnovat, zatím není a jistě ještě nějakou dobu nebude známo.

Velký pralesní pavouk + Prezentační video z RPC 2014

V dnešní novince vám přinášíme další z řady monster hry Risen 3: Titan Lords – Velkého pralesního pavouka. Překlad celého článku naleznete v Risen 3 bestiáři. A aby toho nebylo málo, přinášíme vám druhé gameplay video, které sloužilo k prezentaci na RPC 2014. Můžete v něm vidět nové lokace, herní činnosti anebo souboje s několika druhy nepřátel.



O novém monstru, gameplay vidue a jiných věcech můžete diskutovat na našem fóru v sekci Risen 3: Obecná diskuse.
1 | 2 | Strana 3 | 4 | 5


Archiv novinek



Gothicz.net | Gamefan.cz | © Kamil Krásný & Paulie & Jémák 2007-14 TOPlist